Пълна карантина трябва да въведе Русия докато не е станало

...
 Пълна карантина трябва да въведе Русия докато не е станало
Коментари Харесай

Олигарх моли Путин да въведе карантина

 

Пълна карантина би трябвало да вкара Русия до момента в който не е станало късно, съобщи в профила си съветският олигарх Олег Дерипаска, считан за непосредствен до властта.

Милиардерът счита, че безконтролната зараза в последните дни е по-сериозна от разпада на Съюз на съветските социалистически републики през 1991 година. Според Дерипаска страната не е подготвена за пандемията.

Той прикани управляващите да затворят границите, да анулират всеобщите мероприятия и да оставят хората у дома за интервал от 60 дни.

Дерипаска напомни, че се е сблъсквал с сходна болест – през 2015 година по време на пандемията Ебола, когато единствено изолацията на Гвинея и обединените старания на военни, полиция и лекари попречили на разпространяването й.

Днес министър председателят Михаил Мишустин разгласи по-строги ограничения с ковид, спря полетите до Европа и затвори границата с Полша и Норвегия.

От 150 000 инфектирани по света, в Русия болните са 47 индивида, а по данни на управляващите всичките те са влезнали в страната от Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР